torsdag 27. mai 2010

Scrapping 17:mai DT


Her har jeg brukt de mønsterarkene til Maja Design og Inkido , som er kommet inn i butikken til Kort&Godt på Ganddal. En enkel LO til bilder med mye forstyrrelser i bakgrunnen.Journaling-tagsene er trykket ut med punsh.

tirsdag 25. mai 2010

Fjortisane-sommeravsluttning

Her er noen av kveldens kreative Fjortiser:-) Desverre kunne ikke alle komme,men vi hadde det kjekt vi som var der.
Kveldens skisse var det Inger Lill som hadde, og det var denne:-)
God Sommer til Fjortisane! Så ses vi i August igjen.

Fjortisane-sommeravsluttning

C. sin side
I. sin side
S. sitt kort
H. sin side
I. sin side.

Fjortisane har hatt sin siste kort/scrappekveld før sommerferien,og over her er kveldens resultater:-)

torsdag 20. mai 2010

Scrapping Landsbyrittet


Det var ikke så lett å ta bilder ute i løypa når de sykla,for jeg visste ikke hvor Atle befant seg. Stavanger Aftenblad var dermed ute i løypa,og fanget opp et flott bilde av Atle i fint driv. Jeg har og blitt fortalt om umulige bakker,så dermed måtte jeg bare ta med det andre bildet og, hvor det er både trangt og bratt!

onsdag 12. mai 2010

Scrapping Minialbum



Verdens beste kusine bor i Oslo,og det er ikke så ofte vi treffes. Hun hadde nettopp bursdag,og i den anledning laget jeg et minialbum til henne med bilder fra sist vi møttes,og sendte i posten. Jeg tok bildet av gaven,og la det inn på facebooksiden hennes,og da ble det ekstra spennende å vente på postmannen:) Jeg lager ekstra ting til de jeg vet at setter pris på det,noe jeg vet at hun gjør! Da gaven var mottatt fikk jeg en fantstisk flott hilsen på facebook:) Skulle tro vi kun kommuniserte via facebook (det gjør vi ikke) men det var i link til bildet av gaven jeg la ut hos henne.
God langhelg! :-)

mandag 10. mai 2010

Konfirmantkort


Kort nr.2 skulle være liten av størrelse,og da ble dette resultatet.

fredag 7. mai 2010

Konfirmantkort



Jeg fikk ei bestilling på 4 nye konfirmasjonskort på tampen av uka. De skal være ferdig senest mandag,så det var bare å koste vekk litt rot på pulten å sette igang.:) Her er det første.

onsdag 5. mai 2010

Konfirmantkort




Da kommer enda flere "komf"-kort. Denne gangen med pengelomme. Det er derfor en ser en binders inni kortet,der skal nemlig pengen puttes nedi.